Jul med Franska Trion

+ Sumie

Datum har passerat

Inget annat låter som Franska Trion. Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar likväl för sina explosiva liveframträdanden. Förra året gjorde bandet ett bejublat framträdande på Pustervik i Göteborg då dom spelade en del av sina numer klassiska jullåtar varvat med annat material. Nu är det Stockholms tur! Den 9 december firar bandet nämligen jul på Kägelbanan!

Bandet kommer att spela låtar från sin senaste platta ”Los Angeles” men naturligtvis också några sånger från sin klassiska julskiva ”Våra mest älskade julsånger”. Förutom detta så kommer tomten på besök och delar ut julklappar samt att support-akten Sumie kommer att värma upp! Tillsammans kommer bägge akter i sällskap med Tomten se till att ingen kan undgå att julen i år firas på Kägelbanan!

Support: Sumie
Den 10 november släpps Sandra Sumie Naganos andra skiva ”Lost in Light” på Bella Union. De självbetitlade debutskivan var en succé bland kritiker och lyssnare och Sumies lågmälda men dynamiska folk-indie blev en snackis. Sumies musik är som att bege sig ut på en resa fylld av drama och mysterium. Det är ofta väldigt snyggt, inte sällan drömskt och alltid väldigt, väldigt bra. Det är på ett sätt två ganska olika akter som delar scen när det nu står klart att det blir Sumie som agerar support-akt för Franska Trion i Stockholm. Men där musiken kanske skiljer de bägge akterna åt så förenar äktheten i uttrycket dem. Med andra ord, bered dig på en kväll fylld till bredden av kvalité!