Eric Saade

Datum har passerat

I höst är han högaktuell som en av deltagarna i “Så mycket bättre” och till våren beger sig Eric Saade ut på turné med nytt material i bagaget. Självklart blir det även stopp i Malmö när han gästar KB för en konsert den 20 april!

Förra hösten var Eric Saade ute på turné med sin senaste EP ”Saade”, som innehåller den hittiga Gustaf Norén-duetten ”Wide Awake”. Ett år senare ser vi honom bland annat som en av deltagarna i TV-programmet ”Så mycket bättre” samt som en av artisterna i Vintergalan, och till våren åker Saade ut på en vårturné runt om i Sverige.

Det har hänt mycket dom senaste senaste åren, och det kommer hända ännu mer i höst och i vår. Därför ska det bli sjukt kul att spela live igen. Så kom dit eller va’ tråkig! hälsar Eric.

Eric Saade är en av 2010-talets populäraste svenska artister och har stått på scen i halva sitt liv. Redan som 13-åring upptäcktes Eric Saade, i en talangtävling, och som 16-åring skrev han på sitt första skivkontrakt. Han har sedan dess etablerat sig som en av landets mest framgångsrika artister som bland annat varit ute på turné med ett publiksnitt på över 10 000 personer och släppt fyra album varav tre toppat den svenska albumlistan.

Hösten 2015 gick Eric in i studion tillsammans med State Of Sound (Viktor Norén & Joakim Andrén) & Gustaf Norén (ex Mando Diao). Tillsammans skapade de EP:n ”Saade” som gavs ut sommaren 2016. Duetten med Gustaf Norén, ”Wide Awake” har Filatov & Karas (Imany – Don’t Be So Shy) gjort en remix på och med den versionen har dörren till Europa öppnats. Låten blev en stor hit i Ryssland och var under hösten 2016 den sjunde mest spelade på rysk radio. Den har legat topp 10 i länder som Bulgarien, Vitryssland, Moldavien och Kazakstan, och gick upp topp 100 på Spotify i Tyskland och Österrike.

VIKTIG INFORMATION OM FLYTTEN:
Malmökonserten med Eric Saade flyttar från Slagthuset den 3 mars till KB på Bergsgatan 18, den 20 april. Observera att det även blir nya hålltider, med insläpp kl 19.00 och konsertstart ca kl 20.00.

Redan köpta biljetter gäller till aktuellt datum och behöver inte bytas. Med flytten sänks biljettpriset till 320 kr. Besökare som köpt biljetter till Slagthuset för 395 kr kommer att få mellanskillnaden (dvs 75 kr) tillbaka i dörren på konsertkvällen.

Information för återlämning av biljett:
Kan en inte gå på konserten den 20 april så kan en återlämna sin biljett, dock senast den 8 januari. Efter detta datum återköps inga biljetter. För återköp skicka ett mail till Eventims kundservice på kundservice@eventim.se och ange ditt ordernummer. Återbetalning sker automatiskt till kontot som användes vid köpet.