Bonafide

+ Warner Drive

Datum har passerat

Under 2017 firar Bonafide sitt 10-årsjubileum och de visar inga tecken på att dra ned på tempot. I februari kommer det explosiva nya albumet ”Flames” och i vår turnerar bandet genom Sverige med amerikanska stjärnskottet Warner Drive som special guests. Missa inte när de gör nedslag på KB i Malmö den 29 april!

De hårt turnerande svenskarnas ärliga, hjärtliga rock’n’roll har sällan låtit så levande och skivans förstasingel ”Smoke & Fire” sammanfattar allt; Texten är en spark i baken på samtida band som gillar att klä ut sig mer än de gillar att skriva låtar. ”Flames” följer upp två år gamla ”Denim Devils”, släppt i februari 2015, varefter bandet turnerat idogt.

Support: Warner Drive
Warner Drive är ett rockband från LA som spelar punkinfluerad rock med en grym energi. Bandet släpper sitt fjärde fullängdare våren 2017 via sitt nya svenska skivbolag Roasting House/ Dead End Records.

Warner Drive har spelat på en mängd olika festivaler både i Europa och USA och delat scen med bl.a. CKY, Danko Jones, Clutch, Graveyard, Mustasch, Royal Republic och många fler. Tack vare regelbundna turnéer i Sverige, vassa liveframträdanden, och spelningar på bl.a. Sweden Rock Festival, Helgeåfestivalen samt Malmöfestivalen har de skaffat sig en riktigt bra fan base i landet.