Imperial State Electric & Bombus

Datum har passerat

Imperial State Electric och Bombus gör gemensam sak av sina turnéplaner och beger sig under namnet “Weekend Warriors” ut på en omfattande ”co-headline-helgturné”. Lördag den 8 oktober får Malmö sin beskärda del av hårdslående rock när båda banden intar scenen på KB!

Förutsättningarna inför ett co-headline-gig med dessa två, erkänt fantastiska liveband, är naturligtvis oerhört gynnsamma. Lägger man därtill en förmodat hälsosam rivalitet mellan de båda banden är det som ni förstår upplagt för en kväll lite utöver det vanliga. Möjligheten att samma kväll kunna ta del av Imperial State Electrics odödliga rock’n’roll och Bombus egensinnigt svängiga tyngd medför att Weekend Warriors är något man inte bör missas.

I tid för drabbningen ser vi ett högaktuellt Imperial State Electric, som den 23 september släpper sitt nya album ”All Through the Night”. Samt ett väloljat Bombus, som efter vårens album ”Repeat Until Death” har spenderat sommaren med att erövra Europas festivalscener och som kronan på verket även agerat förband till Black Sabbath på Monsters Of Rock.