Vi som älskar 90-talet 2017

Datum har passerat

Vilken fest det blev! Självklart kör vi igen! Lördag den 29 juli är det dags att mötas upp på Mölleplatsen i Malmö för att njuta av högklassig stämning, prima musik, sköna människor och ypperlig dans!

Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det blir internationella storbokningar blandat med svenska talanger när vi samlar runt 20 artister och hyllar dem för de avtryck och refränger som har etsat sig fast i allas våra huvud. Det här är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och känslostormar och 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det begav sig.

Klara artister: AQUA, Vengaboys, Corona, Alice DJ, Technotronic, Markoolio, Snap!, DJ Sash!, Pandora, 2 Unlimited, Look Twice, Peter Andre, Dr. Alban Vs. Haddaway, Captain Hollywood, Brooklyn Bounce, Masterboy, Twenty 4 Seven, Whigfield, Toy-Box, Safri Duo, Me & My samt Världens Snabbaste Allsång med Nic Schröder & Elton Bolton.

KOLLA IN ÅRETS SPELSCHEMA
OFFICIELL EFTERFEST

Området öppet: 11.30-00.00
Första band på scen: 13.00

FESTIVALBILJETTER
Det finns ett begränsat antal early bird-biljetter indelat i följande prisnivåer:
195 kr – Slut!
295 kr  – Slut!
395 kr – Slut!
495 kr – Slut!
Ordinarie pris: 595 kr

VIP-BILJETTER
Med VIP-biljetter får ni tillgång till: Separat VIP-entré och förbandningsmöjlighet, separat bar och restaurang med personlig service på avgränsad VIP-hylla i två etage samt vattenspolande toaletter.Boka bord på VIP-restaurangen här!
Begränsat antal rabatterade VIP-biljetter: 545 kr – Slut!
Ordinarie pris VIP-biljett: 745 kr

INFORMATION
I samråd med gatukontoret flyttar årets upplaga av Vi som älskar 90-talet i Malmö från Tallriken i Pildammsparken till Mölleplatsen i Slottsparken. Samma datum, samma tider, samma priser, samma artister, samma fantastiska 90-talsanda, men annan plats! Redan köpt biljett är såklart giltig till det nya området och behöver inte bytas.

I samband med flytten till Mölleplatsen slås både A- och B-ingång ihop. Ingång för ordinarie biljetter kommer att ligga mittemot Kommendanthusets Kafé och ingång för VIP-biljetter mittemot Teknikens och Sjöfartens hus. Båda ingångarna är belägna på Malmöhusvägen.

Mölleplatsen ligger i Slottsparken i centrala Malmö, ca 10 minuters promenad från centralstationen.