Thomas Di Leva

+ Gästande kör: Espiro

Datum har passerat

Det är 2016 och Thomas Di Leva – en av landets mest kända artister genom tiderna – tar nästa kliv i sin enastående karriär.

Di Leva är en artist som på sitt alldeles egna sätt alltid engagerar och berör. Nu går han tillbaka till rötterna och inleder ett nytt samarbete med Bolero Records och Billy Bolero, som en gång i tidernas begynnelse gav Di Leva sitt första skivkontrakt som debuterande soloartist på Papa Records för över 30 år sedan. Då sa Di Leva ”Jag vill skapa stor konst av enkel musik för den breda publiken” – något han hållit fast vid sedan dess.

Popartisten Di Leva är tillbaka i ny kostym – med sitt självklara kärleksbudskap – men med mörkare ton än vi är vana vid att höra honom. ”Ord och inga visor” och senaste ”Superhjältar” är lika mycket gnistrande modern svensk pop som tolkningar av de djupa konflikter som kännetecknar vår samtid.

Nu ger sig en av Sveriges absolut största artister ut på en kyrkoturné som kommer att bli en serie ljusfyllda kärlekskonserter där han framför sina låtar med sagolika arrangemang. Konserten kommer dessutom gästas av vokalensemblen Espiro som bidrar till mäktig körsång på vissa utav låtarna. Boka in 21 oktober för en njutningsfull afton i en av Göteborgs vackraste kyrkor!