Sabina Ddumba

+ Leslie Tay | Kvällens DJ: Jesaja

Datum har passerat

Sabina Ddumba släppte år 2015 hitsinglarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon belönades en Grammis och P3-guldpris för Årets Nykomling. Samma år turnérade hon även runt Norden och fick ett erkännande som en liveartist av rang. Med sitt nya kritikerrosade album ”Homeward Bound” i bagaget kommer Ddumba åka ut på en omfattande vårturné 2017 som tar henne till Malmö och KB den 25 mars!

För mindre än en månad sedan kom sen hennes hett efterlängtade debutalbum ”Homeward Bound” som fick kritikerna att jubla. Jan Gradvall kallade det ”Årets Klokaste Album” och Nöjesguiden skriver att ”Sabinas aura av världsvan vishet genomsyrar stora delar av albumet”.

Hon har på ”Homeward Bound” samarbetat med flera stora producenter såsom LunchMoney (Nicki Minaj, Twenty One Pilots), producentkollektivet Wolf Cousins (Ariana Grande, Jennifer Lopez, Taylor Swift), Nick Ruth (Wiz Khalifa, Zara Larsson, Nick Jonas) och MNEK för att nämna några.

”Studion är kul, PR- arbetet är kul, men … Jag gör allt detta för att få spela live och möta publiken. Jag har som roligast när jag står på scen och jag älskar att spela live. Jag har fullt band med mig och jag satsar allt på min liveshow. Nu har jag äntligen släppt mitt debutalbum och jag längtar att få spela mina låtar för er.” säger Sabina.

Sabina Ddumba – Sång
Simon Santunione – Trummor
Oscar Calle Broberg – Gitarr
Oskar Alex – Bas
Mikael Sahlsten – Piano
Marvin Asante – Kör
Melinda De Lange – Kör
Ellinor Lindahl – Kör

SUPPORT: LESLIE TAY
Ett år efter succédebuten med EP’n 12 år är Leslie Tay nu aktuell med nya singeln “Lever Livet” feat. Timbuktu som släpptes den 26 maj. Redan nu kan vi höra ett smakprov på hur Leslies musikskapande har utvecklats i form av låtarna “Uh Yeah” och “S&S”, som släpptes den 16 maj.