Per Gessle

+ Good Harvest, Strandels

Datum har passerat

Vi är otroligt glada att kunna berätta att en av våra allra största artister och låtskrivare Per Gessle åker ut på en stor sommarturné 2017 under namnet ”En vacker kväll. Sommarturné 2017”. Den 19 konserter långa turnén kommer till Mölleplatsen i Malmö den 2 augusti och kommer bjuda på låtar från hela Pers otroliga karriär. Special guests denna afton blir inga mindre än Good Harvest och Strandels.

Så här skriver Per själv om turnén:

Det är dags att ta en musikalisk selfie!
Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden.
Det är tio år sedan jag gjorde ett svenskt album och en turné i Sverige på egen hand. Hoppas vi syns någonstans i den vackra sommaren.

P.

SPECIAL GUESTS:
Good Harvest är resultatet av röster i silkeslen samklang, briljanta gitarrspel och fenomenala arrangemang. Ur en blandning av tidlös americana och en hint av svensk folk har de hittat ett helt eget nyskapande sound och en musik som trollbinder och greppar tag i lyssnaren från första sekund. Soundet har resulterat i ett meriterande CV med bland annat spelningar på SXSW, Stockholm Music & Arts och Eurosonic. Deras tolkning av Joni Mitchell’s ”Woodstock” har setts av över 3 miljoner på Facebook och hösten 2016 landade den finstämda första singeln ”Charly”. Deras debutalbum kommer 31 mars – ett tydligt bevis på att Good Harvest är att räkna med, på riktigt.

Strandels spås bli en av Sveriges nästa stora musikexporter. Syskonduon Tova och Sixten Strandell har spelat tillsammans så länge de kan minnas, något som hörs i deras oemotståndliga sångharmonier. Efter att ha landat ett skivkontrakt med TEN Music Group (Zara Larsson, Erik Hassle) släppte duon under hösten sin debut-EP Chance of Rain. EP:n fick strålande kritik och gick redan första dagen upp som etta på svenska iTunes-listan. Detta är bara början, var så säkra.

+++++

Det är kläder för väder och ett glatt humör som gäller. Observera att paraplyet inte får följa med in på området.

Här kommer även lite annan bra info inför kvällens konsert:
Insläpp börjar klockan 18:00 och musiken börjar ca 19:30 då Strandels står på scen följt av Good Harvest och till slut äntligen Per Gessle.

Picknick är välkommet att ta med, men tänk på att inga burkar, flaskor eller alkohol är tillåtet. Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin, läsk) finns på området.

Entrén till området ligger på Malmöhusvägen mittemot Fiskehoddorna / Teknikens och Sjöfartens hus.
På grund av säkerhetsskäl får följande inte tas in på området:
paraplyer, sittpallar/campingstolar/bord, glasflaskor/burkar/termos, grill, andra föremål som kan skada dina medbesökare.

Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Husdjur lämnas hemma.
Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Ingen uthämtning av biljetter på plats!
Fri ålder men ALLA måste ha en biljett oavsett ålder.
Välkomna!