Lukas Graham

+ Hein Cooper

Datum har passerat

Superhiten ”7 Years” har streamats över en halv miljard gånger på Spotify och danska Lukas Graham har på bara ett par år gått från att vara störst i Danmark till att vara ett av världens just nu största och hetaste band. Äntligen kommer nu Lukas Graham till Sverige och Malmö för en konsert på Baltiska Hallen den 31 mars! Support denna kväll blir Hein Cooper.

Debuten kom 2012 med självbetitlade albumet ”Lukas Graham”. Detta gjorde Lukas Graham snabbt till stjärnor hemma i Danmark och singeln ”7 years” slog alla rekord i hemlandet. Sverige var inte långt efter, singeln gjorde Lukas Graham till den första danska artist någonsin att ha en Spotify-etta i Sverige. Singeln är nu hela 8xPlatina(!) i Sverige.

Förra året släpptes en uppdaterad version av debuten ”Lukas Graham (Blue Album)” internationellt och den globala succén var ett faktum – albumet toppade listorna runt om i världen och den gick rakt in på #3 på svenska albumlistan där det har spenderat 20 veckor i Top 10, #2 på Englandslistan och #3 Billboard 200-listan.

Lukas Graham, från Christiania i Köpenhamn, kommer inte från den mest priviligierade bakgrunden och trots alla framgångar har han fortfarande fötterna på gjorden; “A lot of artists want the riches and the fame. I want to tell stories you can put into the context of your life.”

Vi är otroligt glada och stolta att kunna presentera en konsert med denna danska superartist i Malmö. Vi ses i mars!