Jerry Williams

+ Fatboy

Datum har passerat

Jerry Williams har under det senaste året gjort stor succé med showen ”Man måste få lira” och är även aktuell med ett nytt album, ”Ghost Rider”, som fått fina recensioner. I sommar packar Jerry väskan och ger sig ut på en konsertturné med sitt band. Den 12 juli besöker han vackra Norrviken i Båstad tillsammans med Fatboy som support!

Jerry kan mer eller mindre beskrivas som en levande legend med sina 50 år som artist och har under åren hunnit släppa mer än 50 skivor. Han kännetecknas som en av rock’n’rollens stora och har genom sin karriär turnerat som förband åt The Beatles på deras Sverigeturné 1963 och avverkat hits som ”Did I tell you”, ”I can jive” och ”Who´s gonna follow you home”. Under 2012 slog sig Jerry återigen in på Svensktoppen med låten ”Cancel the wedding”.

Det är nog som liveartist han gjort sig mest känd och älskad. De senaste åren har han gjort succé med showen ”Dynamite”, julshowen ”Jerry Christmas” på Grand Hotel i Stockholm och över 250 000 sålda biljetter till ”Jerry – The Farewell Show”.

Hösten 2015 gjorde Jerry comeback på på scenen med showen ”Man måste få lira” på Kajskjul 8 i Göteborg som under 2016 spelas på Scalateatern i Stockholm. Dessutom är han aktuell med ett nytt kritikerrosat album, ”Ghost Rider”, producerat i samarbete med Ian Person från The Soundtrack Of Our Lives och Union Carbide Productions.

Medverkande musiker:
Jerry Williams
Keybord/music director: Svante Persson
Gitarr/sång: Matte Lagerwall
Trummor: Nicci Notini Wallin
Bas/sång: Kaj Söderström
Gitarr: Staffan Astner
Sax: Wojtek Goral
Sax: Tomas Jonsson
Trumpet: Martin Lood

Några ord om Norrviken
På Hallandsåsens sluttning, med utsikt över Laholmsbukten, ligger Norrviken med unik utstrålning och vackra trädgårdar. Anläggningen består av sju olika stilträdgårdar samlade kring en huvudbyggnad, Villa Abelin.

Mer info på hemsidan: http://www.norrvikenbastad.se/historia.html

Observera, till picknicbiljetterna får endast filt medtagas – inga stolar!
Försäljning av mat, dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Även husdjur lämnas hemma.
Ta väl hand om Norrviken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!