Graham Nash

Datum har passerat

Ingen mindre än Graham Nash, med förflutet i både The Hollies och legendariska Crosby, Stills & Nash, kommer till Göteborg och Lorensbergsteatern den 16 juni!

Han har vunnit Grammys och är invald i Rock and Roll Hall of Fame två gånger – både med The Hollies och Crosby, Stills & Nash. Han är även invald i Songwrtiter’s Hall of Fame, dels med CSN men även som soloartist.

Förutom en rad andra utmärkelser och priser, däribland en utmärkelse till Officer of the British Empire (OBE) av Drottning Elizabeth, är Nash dessutom en otroligt duktig och framgångsrik fotograf. Som fotokonstnär har han minst lika många utmärkelser och hedersomnämningar som han har som låtskrivare och musiker. Som ett exempel på denna hyllning till Nash som revolutionerande konstnär inom fotokonst och den digitala printvärlden hänger hans porträtt av David Crosby från 1969 på The National Museum of American History.

Det är dock som musiker och soloartist han tar med sig sin passionerade och signifikativa röst till Sverige när hans ”This Path Tonight”-turné når oss redan i juni. Turnén bär samma namn som hans nya soloalbum som släpps den 15 april i år.

Det är med stor stolthet, förväntan och glädje vi hälsar en av de allra största välkommen till Göteborg i juni. Vi möts där!