Frida Hyvönen

+ Sarah Klang

Datum har passerat

Frida Hyvönen släppte nyss kritikerhyllade ”Kvinnor och barn” och utökar sin turné vilket ger chansen att se henne även på Pustervik i Göteborg den 5 mars.

Med sin unika röst, lysande texter och pianodrivna melodier, har Frida Hyvönen varit en av den svenska popmusikscenens mest tongivande artister i närmare 11 år. ”Kvinnor och Barn” är Frida Hyvönens fjärde fullängdsskiva sedan debutalbumet ”Until Death Comes” (2005) som följdes av ”Silence Is Wild” (2008) och ”To The Soul” (2012). Albumet är hennes första på svenska och är en samling starka historier, berättade genom träffsäkra texter och dramatiska ljudkulisser. Det har mottagits med stor värme av en enad kritikerkår och spås redan bli en modern klassiker.

Support: Sarah Klang
Sarah Klang är artisten som med sin säregna röst kapslar in lyssnaren i ett eget universum och för tankarna till äldre rullbandsinspelningar. Inspiration hämtas från gamla brudklänningar, Barbara Streisand, ambient electronica, 80-talspappor och plastblommor. Senaste singeln ”Strangers” släpptes för drygt en vecka sedan.