Electric Eel Shock

+ The Dahmers, Liar Thief Bandit

Datum har passerat

Det japanska rock’n’roll-monstret Electric Eel Shock dyker upp i Malmö i vinter och den 14 december intar de scenen på KB! Vi kan dessutom meddela att The Dahmers agerar support och öppnar gör Liar Thief Bandit!

EES lämnade sitt Japan -99 för att testa vingarna i USA, vilket visade sig vara ett lyckodrag som resulterade i närmast ett konstant turnerande världen över sedan dess. Den explosiva trion spelar en ljuvlig mix av punk, klassisk rock och metal.

Aki Morimoto och Kazuto Maekawa slog ihop sina påsar på grund av sin gemensamma besatthet av Black Sabbath och spelade i olika band i skolan. Flera år senare möttes de igen och tillsammans med Tomoharu Ito, trummisen som älskar att spela naken, bildades EES. Bandet hade till en början 11 medlemmar, men det blev för svårt att få alla att ses samtidigt, så bandet reducerades till en trio. Det är ett sjukt drag ändå, så varför ska man vara fler. Förbered er på vansinnesrock i december!

Support: The Dahmers
Punkens primitiva energi möter blixtrande rockgitarrer, 60-talets popmelodier med texter som tagna ur Dario Argentos verk – så kan man kortfattat beskriva Skåne-kvartetten The Dahmers. Sedan debuten ‘Demons’ 2014 har bandet hunnit sprida skräck från allt mellan Överkalix i norr till småhålor i centraleuropa. Det bjuds på ett blandat set av både gammal och ny dansant garagerock så gör dig redo för The Dahmers knivskarpa melodier och adrenalinfyllda show.

Opener: Liar Thief Bandit
Liar Thief Bandit är en rocktrio från Malmö som står med ena benet djupt rotat i 70-talet, det andra stadigt belägrat i 90- and 00-talets garage / punk / rock-våg. Kiss, MC5 och Stooges möter Hellacopters, Danko Jones och Rival Sons. Den 7:e oktober släpps debutalbumet “Gun Shovel Alibi” på italienska etiketten Sailors Overdrive Records.

+++++

Vi har nu tagit bort förköpsmöjligheten och sänkt biljettpriset från 220:- till ynka 100:-

Ta med din giltiga biljett till konserten, efter det att den är scannad och godkänd återfår du 120:- i entrén. OBS! Gäller ej Black Friday-biljetter.