Amaranthe

+ Sonic Syndicate

Datum har passerat

Med mer än 100 miljoner streams på Spotify, över 60 miljoner views på youtube, flerfaldigt platina och guld-belönade har Amaranthe gett ut sin fjärde platta ”Maximalism” och den 17 mars är det dags för bandet att inta scenen på KB i Malmö tillsammans med Sonic Syndicate som support!

Bandet slog igenom stort 2011 med de själv titulerade debutalbumet ”Amaranthe” som toppat listor världen över och med uppföljaren ”The Nexus” tog Amaranthe klivet till att bli en fullfjädrad världsakt av rang med utsålda framträdanden i Japan, Ryssland, Europa och inte minst i Skandinavien. 

Med den tredje skivan ”Massive Addictive” listad som billboard #1.a på HEATseekers-listan befäste Amaranthe sin position så väl i Europa som USA och har nu bäddat för en massiv succé på den nyutgivna fjärde plattan ”Maximalism” (topp 10 i mer än 10 länder under release-veckan för mest sålda album genren rock).

SUPPORT: SONIC SYNDICATE
Sonic Syndicate slog igenom 2007 med sitt album ”Only Inhuman” och var ute på turné under flera år med band som Nightwish, Hollywood Undead och In Flames. Under åren kammade dom hem priser som bland annat ”Bästa Svenska Liveakt”, ”Bästa Nykomling” och var omtalade världen över.

Under 2010 så sålde Sonic Syndicate Guld och hamnade på toplistorna världen över med sitt album ”We Rule the Night”. Efter albumets två-åriga-turné tog bandet en paus på några år och under sommaren 2016 var Sonic tillbaka i studion för att spela in deras mest unika verk hittills ”Confessions”.

Efter turnéer i Asien, Ryssland och en Europaturné (tillsammans med Amaranthe) är bandet nu tillbaka på hemmaplan för att öppna Maximalism-turné än en gång med Amaranthe!