Rock Stage Malmö – Winter Fest

+ Kill The Kong, Riot Horse, The Guilt

Datum har passerat

Efter succén på Malmöfestivalen är det världspremiär för ROCK STAGE MALMÖ – WINTER FEST!

Sista helgen innan löning i januari räknas av många som ”helgen på året då folk har som minst pengar” och just därför ska du masa dig till KB den 23:e Januari! Rock Stage Malmö kommer i samarbete med EMP/Swedenrock, Black Shadows Tattoos och Perkele Shop att tävla ut både prenumerationer, presentkort, tatuering m.m.! Dessutom fritt inträde mellan 19.00-20.00, sen 60 kr.

Alla som kommer innan 20.00 kan delta, det enda du behöver göra att anmäla dig på plats, svara på en enkel fråga och motivera varför just du borde vinna. Vinnarna meddelas löpande under kvällens gång! Det blir som vanligt grymma liveband: KILL THE KONG, RIOT HORSE och THE GUILT står för underhållningen tillsammans med våra trogna DJ’s!

Kill The Kong såg dagens ljus inför en stor och hänförd publik på Sweden Rock 2014 och tre mäktiga singlar har släppts. När Seventribe efter 15 års strävan och galenskaper runt om i Sverige splittrades valde 4 av medlemmarna att gå vidare i en ny riktning, bandet har sedan dess förstärkts med ytterligare 3 medlemmar (från bla. Heros Die Alone, Bataar och Neverstore). Kill The Kong är en nystart, en jakt, en gemenskap och en revansch. Kill The Kong är hur metal låter här och nu.
Mer info: Hemsida | Facebook | Spotify | Youtube

Riot Horse har med ett stabilt debutalbum ute och ett år fullt av framgångar verkligen börjat etablera sig på den svenska rockscenen. Inte minst sedan bandet vann äran att representera Sverige i den världsomspännande tävlingen Hard Rock Rising, som arrangerades av Hard Rock Café. Med sin kärlek till 70-talets sväng är Riot Horse knappast ett okänt band för Skåne land.
Mer info: Hemsida | Facebook | Spotify | Youtube

Laserpunk-duon The Guilt från Helsingborg består av Emma, Tobias och maskinen Roland. Med trasiga gitarrer, enkla beats och blåa knän har de efter tre års existens spelat i Europa, men också på konstgallerier, ladugårdar, lägenheter, crustfestivaler och sunkiga New York klubbar. The Guilt är ett komprimerat koncept med dist, dans och svett. Som Roxette med kniv och aerobics för anarkister. Du ska dansa medan du skriker.
Mer info: Hemsida | Facebook | Spotify | Youtube