Marit Bergman med band

Datum har passerat

Poplegenden Marit Bergman kliver äntligen in i ljuset igen. Många har undrat, och nu är det slutligen dags. Alldeles färska singeln ”Dra åt helvete” från Marit Bergmans första kommande album på svenska har precis släppts och vi är mycket glada att välkomna henne till Malmö och Folk å Rock den 29 januari!

Marit Bergman debuterade som soloartist 2002, tog det svenska musiklivet med storm och har sedan dess belönats med såväl Grammisar och P3-guld statyetter, samt stått som inspiration till en ny generation av kvinnliga artister.

”Dra åt helvete” är mantrat som används för att få mod att kasta sig ut och ta sin plats i världen. Ett anthem för alla som någonsin tvekat och sedan vågat. Produktionen är gjord av bröderna Pontus och Petter Winnberg (Amason, Miike Snow, m.fl.).

Marit ger sig ut på en miniklubbturné i Sverige i slutet av januari, för att säga hej till publiken och mysa ihop sig med sitt nya band och senare i vår kommer albumet ”Molnfabriken”. Så ta din chans att gotta dig med Marit på Folk å Rock i januari!