KISS EXPO 2015

Datum har passerat

Kulturbolaget i samarbete med Deuce Productions och KISS Army Sweden presenterar: KISS EXPO 2015

Special VIP guest
JR Smalling – Exklusivt Sverigebesök av KISS legendariska turnéledare 1973-1976 som signerar sin bok ”Out On The Streets” och berättar om livet på vägarna med KISS!

Föreläsare
Alex Bergdahl – Sveriges eget KISS-orakel som troligen besitter en av världens största samlingar när det kommer till konsertupptagningar med KISS, varav en stor andel inte finns ute för allmänheten. Alex är dessutom en riktig kalenderbitare, så det han inte vet om KISS vet nog ingen annan heller!

Carl Linnaeus – Författaren av storsäljaren ”KISS – den osminkade sanningen”, journalist på Sweden Rock Magazine och mannen som översatt Paul Stanleys självbiografi till svenska, med stjärnans godkännande. Carl har intervjuat flera av KISS-medlemmarna genom åren och delar gärna med sig av sina erfarenheter!

Ovanstående herrar kommer tillsammans hålla en exklusiv föreläsning som inte genomförts på tidigare KISS-events!

Live på scen: Dressed To Thrill
Dressed To Thrill är ett KISS-tributeband bestående av David Fremberg (Paul Stanley), Andreas Grufstedt (Gene Simmons), Christopher Hansson (Ace Frehley) och Jamie Francisco Salazar Perez (Peter Criss) – samtliga mycket rutinerade musiker. Deras mål är att publiken ska få illusionen av att uppleva 70-talets KISS när de var som allra bäst.

Upptakten till bandet var faktiskt när David och Christopher fick hedersuppdraget av den klassiska KB-klubben Highway To Hell (2007-2011) att hålla i ett KISS-quiz på i Vinylbaren (numera Scania). De tog då tillfället i akt att göra något alldeles extra och satte ihop ett liveframträdande i KISS-smink. Arrangemanget blev en succé och man satte ett publikrekord i Vinylbaren som fortfarande inte slagits.

Sedan dess är autentiska dräkter införskaffade från USA och bandet är, enligt tillverkaren, det enda bandet i Europa som har dessa dräker. Målet är att komma så nära originalet som möjligt, både vad gäller sound och det visuella och det kan vi gå i god för att de faktiskt gör!

Hela bandet har såklart KISS som sina stora barndomsidoler, så detta är inget annat än förverkligande av pojkdrömmar – och det med råge. Senast Dressed To Thrill spelade på KB i januari var det knökat, så nu ger vi er chansen att åter få uppleva Sveriges bästa KISS-tributeband och deras fantastiska show!

Övriga gäster
På plats finns även Niklas Olsson från KISS Army Sweden samt försäljare av diverse KISS-prylar!

Kvällens DJ: DJ ZoakDörrarna öppnas 19:00

Föreläsning startar 19:30
Dressed To Thrill 23:00
Öppet till 01:00