Hardcore Superstar

+ Grand Theft Culture

Datum har passerat

Bandet har premiärspelat sin nya platta ”HCSS” genom hela Europa under året och nu ser de fram emot att återvända hem och möta de svenska fansen. Den 19 december kommer de till Malmö för en spelning på KB. Missa inte!

Cirkeln slöts när Hardcore Superstar släppte sitt nionde album den 22 april i år; när ett fan gav bandet en inspelning de gjort för tjugo år sedan triggade det medlemmarna att söka sig tillbaka till sina rötter.

Den lust, hunger och ungdomliga längtan över att ta över världen som fanns i deras hjärtan har åter kommit tillbaks. ”HCSS”, som skivan heter, är en rå och skitig historia som plockar det bästa från det som är Hardcore Superstars signum av ösig sleaze och röjjig partyrock.

I vår avslutades Hardcore Superstars Europaturné med tre exklusiva gig i Sverige. När de nu återvänder får fler fans runt om i landet möjlighet att se bandet, från Luleå i norr till KB och Malmö i söder!

+++

Support: Grand Theft Culture
Grand Theft Culture är ett explosivt rockband från Stockholm som med sina livegig och mix av hård rock n’ roll och svängig elektronisk musik fångade den världsberömda producenten och DJn Skrillex uppmärksamhet online förra året. Skrillex berömde bandet och länkade till deras cover på ”Cinema” på sin egen Facebooksida, vilket gav bandet stor internationell uppmärksamhet. I början av 2014 lämnade Grand Theft Culture Stockholm för Los Angeles för att släppa sin debut EP, vilket resulterade i mycket snack om bandet i Hollywood och att deras singel ”Down the Line” plockades upp av Bandit Rock, Sveriges största radiokanal för rock. Låten har under förra året listats nr 1 på deras mest önskade låtar under fyra veckor i rad.