Halestorm

+ Wilson

Datum har passerat

Halestorm har gått som tåget de senaste åren och en av höjdpunkterna var helt klart när bandet vann en Grammy 2013 för ”Best Hard Rock/Metal Performance”. Det innebar att man var det första bandet ledda av en kvinnlig sångerska som någonsin vunnit eller ens nominerats i kategorin! Sedan dess har det mesta pekat spikrakt uppåt för bandet som turnerat världen över, där man säljer slut större och större lokaler och arenor hela tiden.

Sedan de var i Sverige senast har de släppt det hyllade albumet ”Into the Wild Life”. Albumet har tagits emot väl och singeln ”Amen”, som enligt Lzzy själv handlar om frihet och att få göra vad man vill, landade på förstaplatsen på Billboard Mainstream Rock Chart. Det innebar också att bandet når förstaplatsen för flest listettor någonsin på denna prestigefyllda chart, av ett band ledda av en kvinnlig sångerska!

Sångerskan Lzzy Hale är också en stjärna vars utstrålning bländar de flesta och hon har bland annat gästspelat hos giganten Slash och metalkungarna Bullet for My Valentine. Halestorms shower är energiska och framförs som om de bara har sekunder kvar att leva. I februari har den Göteborgska publiken återigen en chans att ta del av denna häftiga upplevelse.