Exodus

+ Lost Society

Datum har passerat

Thrash-legenderna Exodus är åter på ingång till Sverige och den 24 mars är det dags för ett Malmöbesök och gig på KB tillsammans med finska Lost Society!

Bandet som bildades 1979 behöver egentligen inte någon närmare presentation. De tillhör pionjärerna inom den s.k. Bay Area-scenen och albumdebuterade 1984 med ”Bonded By Blood”. En platta ansedd av många som en av de verkliga klassikerna inom genren.

Som alla band har de genomgått otaliga medlemsbyten och har även hunnit både upplösas och återbildas. Senaste plattan och tillika det tionde studiosläppet, ”Blood In, Blood Out”, kom 2014 och den pågående turnén är fortfarande för denna platta. I somras krossade Exodus det mesta på Sweden Rock Festival och nu har det alltså blivit dags för en klubbspelning på KB!

+++

Support: Lost Society
Finska Lost Society bildades i Jyväskylä tidigt 2010 och fick ett par år senare sitt genombrott i finalen i Battle of the Bands, där en video av ”Trash All Over You” uppmärksammades av Nuclear Blast. De har sedan dess släppt två album, åkt på turné med bland andra Overkill, Suicidal Angels, Fueled By Fire och Destruction, och blivit ett av thrash metal-scenens främsta. Just nu jobbar de på sin tredje platta, ”Braindead”, och lovar att fortsätta överösa världen med hjärndöd thrash.