Beth Hart

Datum har passerat

Den Grammy-nominerade singer-songwritern Beth Hart har erkänts världen över som en av de främsta livevokalisterna av vår tid. Nu kommer hon tillbaka till Malmö och KB för en efterlängtad konsert!

Aktuell med det hyllade albumet ”Better Than Home” har den Los Angeles-bördiga Beth Hart nu begett sig ut på en världsturné som gör två stopp i Sverige. Det är också hennes liveframträdanden som många rosat genom hennes karriär. Ett kvitto på det var när hon deltog i en hyllning av Buddy Guy inför miljontals TV-tittare och fick motta en stående ovation i konsertlokalen – ledd av president Barack Obama tillsammans med fru Michelle Obama.

Stående ovationer är något Beth Hart har kommit till att bli van vid på turnéer och hon har spelat för utsålda hus i New York, Los Angeles, London, Paris, Sydney, Köpenhamn och nu kommer hon alltså till Sverige med sitt nya album ”Better Than Home”, som mötts av positiva recensioner och beskrivits som hennes djupaste och mest insiktsfulla släpp hittills.

Förutom fans och kritiker har Beth Hart hyllats av och även samarbetat med artister som Joe Bonamassa, Slash, Buddy Guy och Jeff Beck bland andra. Hennes album har toppat listor och hennes bluesrock med gripande berättelser lär innebära en fortsatt ljus och stark framtid för denna talangfulla artist.