U.D.O.

+ Sister Sin, Garagedays

Datum har passerat

I slutet av april får Malmö besök av ingen mindre än den legendariska tyska hårdrockssångaren Udo Dirkschneider som kommer till KB med sitt band U.D.O.

Det var 1987 som Udo lämnade Accept och istället bildade bandet U.D.O. Sedan dess har han släppt plattor som ”Animal House” och ”Dominator” som har gjort U.D.O. till ett av hårdrocksvärldens mest stabila och pålitliga band. De har gjort mängder av världsturnéer och besökt Sverige vid ett flertal tillfällen. Bland annat spelade U.D.O. på Sweden Rock Festival tidigare i år. Den 23 januari är det dags för release av den nya plattan som fått namnet ”Decadent” och några månader senare ser ni bandet live på KB.

+++

Göteborgsbaserade Sister Sin bildades redan 2003 med ett gemensamt tycke för Old-School Metal, hårda beats och en punkattityd som gick emot allt vad dåvarande trender hette. Efter flera års flitigt turnerande fick snart ett av Amerikas största indie skivbolag, Victory Records, upp ögonen. Bandet släppte sin hyllade debut “Switchblade Serenades” 2008 och två år senare följde upp med kritikerrosade ”True Sound of the Underground”. Nu är bandet albumaktuella med sin fjärde skiva ”Black Lotus” och i vår åker de ut på europaturné som special guests till U.D.O. Missa inte när paketet kommer till KB den 26 april!

Konserten presenteras av Danger Music & Triffid Productions.