Sylvester Schlegel

+ The Hector

Datum har passerat

Fri entré mellan 21.00-22.00, därefter 50 kr. Inget förköp.

Den 1 februari är det dags för före detta Ark-trummisen Sylvester ”Sylle” Schlegel att uppträda solo i Melodifestivalens första deltävling med den egenskrivna låten ”Bygdens son”. Efter det beger Sylle sig ut på Sverigeturné och den 15 februari kommer han till KB!

Sylle är först ut med att göra solodebut sedan man lade ner The Ark 2011. I december släpptes resultatet i form av en tvåspårssingel.

Sylle säger om singeln: ”Sedan vi la ner bandet för drygt två år sedan har jag jobbat dygnet runt med att definiera vad jag är, vem jag är och framförallt hur jag låter. Jag har fått uppfinna mig själv och föda mig själv på nytt. Resultatet är ett färgsprakande album som jag med mycket möda och stort besvär håller på att färdigställa med hjälp av Lasse Mårten och ett gäng kompisar från förr. Först ut är tvåspårssingeln ”Dåligt på ett bättre sätt”/”Vad hände med oss?”

En klassisk singel med en A och en B-sida. Två sidor av samma mynt. Två låtar som kan tyckas väldigt olika, men som båda cirklar kring svårigheten i att förstå sin samtid och i förlängningen sig själv. Den ena passar att dansa till, den andra att gråta till. Precis som det ska vara med andra ord.”

OBS! Förköpsmöjlighet togs bort och priset ändrades 13/2. För er som redan köpt biljett får ni 100 kr tillbaka om ni kommer mellan 21.00-22.00 och 50 kr tillbaka om ni kommer efter 22.00, mot uppvisande av giltig biljett i entrén.

Nya tider för konserten:
Dörrar 21.00
Första band på scen 21.30