Miriam Bryant

+ Pmtoyou

Datum har passerat

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna, och mer därtill.

Med en naturlig talang för låtskriveri och en sångröst och närvaro som lämnar få oberörda har Miriam tagit en välförtjänt plats i popvärldens finrum. Singeln ”Push Play” från debutalbumet ”Raised In Rain” (2013) sålde dubbel platina i Sverige och blev en av P3:s överlägset mest spelade låtar 2013, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling.

Nu är Miriam Bryant nyss hemkommen från en riktig succévår i USA där hon bl.a. medverkat i flera hyllade showcases i Los Angeles samt framträtt i Jimmy Kimmel Show och på MTV Movie Awards tillsammans med Ellie Goulding, Zedd och Matthew Koma. Samarbetet med den hypade houseproducenten Zedd resulterade i hitsingeln ”Find You” Feat. Matthew Koma som även är ledmotiv till filmen ”Divergent” och som Miriam släppte en egen version av.

I somras gjorde Miriam Bryant en bejublad festivalturné samt var en av de utvalda gästartisterna till endagsfestivalen #KENTFEST på Gärdet. I höst släpper hon EP:n ”I Am Dragon” och i början av nästa år kommer hon till Malmö för en konsert på KB. Missa inte!

+++

Support: Pmtoyou

Pmtoyou beskrivs som en organisk, elektronisk, indiepop-kvintett. Den gungande pulsen balanseras med spröda synthmelodier, hjärtskärande stämsång och tunga beats. Med erfarenhet av att spela på södra Sveriges mest klassiska spelställen (agerat förband åt Dan Deacon och Twice a Man) har bandet en rutin på scen som utstrålas i självsäkerhet och mystik. Senaste skivan ”Hours” har på egen hand släppts på vinyl. Under 2014 har två singlar släppts från ett kommande album. Låtarna ”Turn red” och ”Feel better” är endast smakprov på fullängdaren som anländer i början av Maj 2015!

Konserten har flyttats till fredagen den 30/1 2015. Köpt biljett gäller och behöver inte bytas mot en ny biljett. Kan du inte gå på konserten på det nya datumet skall biljetten återlämnas senast den 14/11, efter detta datum återbetalas inga biljetter.