Bad Barber

+ DJ: Twist Action Heroes

Datum har passerat

Fri entré mellan 21–22:00, sen 50 kr fram till 00:30. Därefter 100 kr och 20 år. Inget förköp.

Efter en intensiv festivalsommar är Malmös stolta Rock ‘n’ Soulers tillbaka! Bad Barber’s senaste besök på KB i januari i år, var i samband med releasen av deras kritikerrosade debutalbum ”Courteney Cox & Rock N’ Roll”. Kvällen blev helt magisk då Bad Barber levererade en explosiv Rock ‘n’ Soul show samtidigt som kön utanför aldrig verkade ta slut.

Bad Barber har hållit sig aktiva sen dess. Utöver festivalspelningar så har bandet hunnit med att släppa sommarsingeln ”Gotta Get It On” med svenska souldivan LaGaylia Frazier. Bandet har just släppt en till ny singel. Den största produktionen dom någonsin gjort. Resultatet är den bombastiskt vackra ”The Blame Game”.

Nu gör Bad Barber sig redo för att återigen inta scenen på KB. Lördag den 1 november är datumet som gäller och bästa Twist Action Heroes kommer befinna sig i DJ-båset före och efter spelningen, för att bjuda på en härlig mix av hederlig rock. Det är dessutom fri entré första timmen, så det finns liksom ingen bra anledning att inte vara på plats!

Håkan Engström, Sydsvenskan: ”På scen liksom i studiotappning innebär detta soulrock med inbyggda finesser och maximal vokal utlevelse, från ett band som utan större åthävor demonstrerar sin förmåga att lira knivskarp musikermusik av lindansartyp, men som ägnar större delen av sin tid i strålkastarskenet åt att berätta andra saker: Om passion. Om spontanitet. Om tillfälligheternas spel, samspråk, puls och galenskap som ingen verkar ha kalkylerat med. Om soul, helt enkelt. Och om rock’n’roll.”

Bad Barber är:
Mange Andersson – Sång
Martin Nobel – Gitarr
Gustaf Berggrensson – Bas
Johan Meijer – Trummor