An evening with Slayer

Datum har passerat

Bra att veta inför konserten:

  • INGET FÖRBAND
  • Vi tar bara kontant i våra barer så ta ut cash innan du kommer till KB!
  • På grund av säkerhet kräver bandet visitering av alla besökare vid entrén till lokalen. Tänk på att det då kan ta en aning längre att komma in genom portarna så kom i god tid!
  • Följande föremål är inte tillåten i lokalen under konserten så lämna gärna dessa hemma: Systemkameror, filmkameror, ljudinspelare, flaskor, burkar, laser, ficklampor, vapen, knivar, pepparspray, kedjor och andra föremål som kan hota den allmänna säkerheten.
  • Filmkameror är strikt förbjudna under denna konsert och beslagtagna audio- och videomaterial återlämnas inte.

—————————

De senaste åren har Slayer besökt Sveriges största scener med konserter på bl.a. Ullevi, Metaltown, Gröna Lund och STHLM Fields. Idag kan vi stolt meddela att Slayer kommer till Malmö för en exklusiv klubbspelning på KB den 22 juni!

Med elva album, tusentals spelningar och över 30 år tillsammans är Slayer ett av världens största och viktigaste metalband, någonsin. Medan andra tvingats leva på nostalgi och gamla minnen, fortsätter Slayer att ständigt övertyga och aldrig tappa greppet som världens hårdaste band. Alltid lika vackert brutalt.

Sedan ett av världens bästa och mest inflytelserika metalalbum, ”Reign in Blood”, släpptes för 27 år sedan har de haft demonproducenten Rick Rubin vid sin sida. Ett vinnande samarbete som även ledde dem fram till det senaste albumet ”World Painted Blood” som kom 2009.

Efter den tragiska bortgången av gitarristen Jeff Hanneman förra året är Slayer tillbaka med den tunga singeln ”Implode”, deras första nya låt på fem år. Bandet har också bekräftat att det kan bli en ny Slayer-platta till 2015. Ett bevis nog för att Slayer fortfarande har viktiga saker att uträtta.

Köp din biljett och håll hårt i den, detta kommer bli en konsert som går till historien.