Alison Moyet

Datum har passerat

För ett par veckor sedan tvingades Alison Moyet ställa in sin turné och den slutsålda konserten på Nalen i Stockholm på grund av att en nära familjemedlem blivit allvarligt sjuk. Idag är vi väldigt glada att kunna meddela att den framflyttade turnén ger oss inte bara en, utan tre konserter i Sverige, inkluderat en på KB i Malmö den 12 februari!

Alison Moyet har sedan 20-årsåldern varit en ständig succé. Tillsammans med Vince Clarke (Depeche Mode, Erasure) bildade hon Yazoo, vars två album kom att sälja platinum och bandet blev en internationell hit. Efter att duon gått skilda vägar skapade Moyet sig en fantastisk solokarriär där singlar som ”Love Resurrection”, ”All Cried Out” och inte minst monsterhiten ”Is This Love” fick hela världen att häpna.

Hennes senaste album ”The Minutes” är det åttonde i ordningen och har hyllats i press och är en formidabel återgång till hennes elektroniska rötter. Skivan är producerade av Guy Sigsworth, en man som har en diger lista av kända artister som han jobbat med, bland andra Seal, Björk och Madonna.