Welle: Erdball

Datum har passerat

Tyska Welle: Erdball har blivit något av pionjärer för bitpop-genren. Det vill säga mästare på att göra elektronisk musik med element från gamla tv-spel. Framför allt från Commodore 64 som gruppen strött hyllningar över i sina låtar. För den mindre invigde kan soundet främst föra tankarna till synthlegendarerna Kraftwerk.

Sedan början av 90-talet har de producerat tonvis med musik och vunnit en fullkomligt dedikerad publiks hjärtan världen över. Varje år består av en rad liveframträdanden och turnéerna gör endast uppehåll då det är dags att spela in ny musik. Gruppen har gjort sig kända för sina dynamiska liveframträdanden där låtlistan aldrig någonsin upprepas från spelning till spelning.

Welle: Erdball är något utöver det vanliga. Passa på att uppleva gruppen när de i höst tar sig till Göteborg och Malmö!

+++

Konserten med Welle: Erdball på Brewhouse i Göteborg den 9/11 till den 5/4 2014.

Meddelande från Welle: Erdball:

Hej, detta är Welle: Erdball.
Mina damer och herrar, vi vill meddela om en förskjutning av skivsläppet för vårt kommande album “Tanzmusik für Roboter” och den kommande turnén. Albumet kommer i Mars 2014.

Köpt biljett gäller och behöver inte bytas mot en ny biljett.

Kan du inte gå på konserten på det nya datumet skall biljetten återlämnas senast den 9/12, efter detta datum återbetalas inga biljetter.

Köpt biljett som du inte kan använda återbetalas från inköpsstället, där biljettpriset går tillbaka till dig. Serviceavgiften återbetalas ej. Återbetalningen tar cirka tio bankdagar.

Hur har du köpt din biljett?
— Har du köpt din biljett online och fått den levererad som rekommenderad post eller uthämtning (och redan hämtat ut den) ber vi dig att skicka den ituriven till oss, se adress nedan. När biljetten är mottagen kommer dina pengar att återbetalas till det konto som användes vid betalning.
— Har du köpt din biljett online (ticketdirect eller ej uthämtad biljett), skicka ditt niosiffriga bokningsnummer till kundtjanst@eventim.se för återbetalning till det konto som användes vid betalnin
— Har du köpt din biljett med ett presentkort återbetalas biljettpriset till dig, skicka ditt bokningsnummer och ange till vilket konto pengarna skall återbetalas till kundtjanst@eventim.se
-Har du köpt (betalt) din biljett hos ett Eventim-ombud återlämnar du den hos samma Eventim-ombud, som också administrerar din återbetalning.
— Har du köpt din biljett via telefon och hämtat ut den, alternativt bokat med leveransmetod REK, ber vi dig skicka den ituriven till oss, se nedan adress. När biljetten är mottagen kommer pengarna att återbetalas till det konto som användes vid betalning. Eventuell leveransavgift återbetalas ej.
Har du köpt din biljett via telefon med leveransmetod ticketdirect, skicka ditt niosiffriga bokningsnummer till kundtjanst@eventim.se för återbetalning till det konto som användes vid betalning
— Har du bokat din biljett via telefon med leveransmetoden uthämtning men inte hämtat ut din biljett, skicka ditt niosiffriga bokningsnummer till kundtjanst@eventim.se för återbetalning till det konto som användes vid betalning.

Uthämtade biljetter skickas iturivna till
CTS EVENTIM Sweden AB
Box 10144
121 28 Stockholm – Globen
Märk kuvertet med Welle: Erdball
Återköp är möjligt till och med den 9/12. Återbetalning tar cirka 10 bankdagar.