Naglfar

+ Moloken

Datum har passerat

Konserten flyttas fram. Nya datum presenteras snarast!

Köpt biljett gäller och behöver inte bytas mot en ny biljett. Kan du inte gå på konserten med nytt datum skall biljetten återlämnas senast den 2/12.

Umeås black metal ikoner Naglfar är inte ett band som lever på forna tiders meriter. Även om debut demokassetten ”Stellae Trajectio” från 1994 lämnade ett bestående intryck i den svenska underjorden så det är ett faktum att norrlänningarna aldrig varit bättre och än på senare år, något som 2012 års ”Téras” är ett utmärkt bevis på.

Med en stabil live-lineup har bandet sedan släppet av deras sjätte studioalbum avverkat de största europeiska festivalerna under de två senaste åren vilket i år inkluderade svenska Metaltown, Getaway Rock samt Sweden Rock. Nu som kronan på verket ger de sig ut på sina första klubbdatum i hemlandet sedan 2006 för att sedan återigen dra sig tillbaka till mörkret för planera gruppens nästa fas.

Support är specialinbjudna Moloken från Umeå. Bandet som imponerat stort sedan starten 2007 och hunnit med tre skivsläpp och massivt turnerande (bla med Kongh, Inevitable end, This Gift Is A Curse m.m) och får nu visa upp sig på de större scenerna.