Kim Cesarion

+ Marlene

Datum har passerat

Alla med biljett som är 18+ får även stanna kvar för nattklubben!

Kim Cesarion är uppvuxen med musik och kreativitet då hans far en dansare och producent från Guadeloupe/Paris och hans mor en instrumentalist och konstnärlig fotograf.

För två år sedan mötte Kim Arnthor Birgisson och blev kontrakterad till Aristotracks. Därefter har de arbetat tillsammans med den skotske låtskrivaren Gary Clark (Danny Wilson) samt Lukasz ”Lukipop” Duchnowski och ganska snabbt kom låten ”Undressed” fram. Det blev katalysatorn som visade vägen framåt för det framtida albumet. Den kommande debutskivan, har Kim skrivit tillsammans med Arnthor Birgisson, Gary Clark och Lukasz ”Lukipop” Duchnowski.

Under sommaren har Kim Cesarion gjort uppmärksammade framträdanden på festivaler som Way Out West och Oya Natt, samt TV-program som Allsång på Skansen och Moraeus med mera.

Hitsingeln ”Undressed” har lyssnats över 20 miljoner gånger på Spotify och sålt dubbel Platina. Nästa år släpps debutalbumet, men redan i höst beger Kim Cesarion sig på en turné med stopp på Pustervik i Göteborg den 5 december!

+++

Om solnedgången skulle ha ett soundtrack skulle det vara flitigt samplat i Marlenes låtar, mixat med råa rnb-beats, melodibaserade keys och dagdrömmar om skyskrapor, strandfester och en gnutta hemlängtan.

Om dagarna har hon skrivit och lånat ut sin röst till artister såsom Benga, K Koke och Don Diablo och nätterna har hon hängett till att skapa och forma det material som senare skulle ta henne tillbaka till strålkastarna för att ge sin egna musikaliska vision.

EMI Music Publishing (numera Sony/ATV) blev tipsade om Marlene och pushade henne att börja skriva musik själv. Ett halvår efter första mötet med dem var hon signad som låtskrivare och några låtar där Marlene var inblandad fanns redan ute. Under 2012 skrev Marlene singlar till bla Sebjak (”Follow Me”) och Benga (”Pour Your Love”), som hon också sjunger på. Hon turnérade också med Benga runt om i världen. Intresset för Marlene växte med dessa samarbeten och väl tillbaka från turnén fokuserade hon helt på att skriva låtar till sig själv. Första gången hon stod på scen med eget material var i maj 2013.

Marlene släppte videon till sin första singel ”Bon Voyage” i slutet av juli 2013 och videon spreds snabbt på bloggar över hela världen. Låten är skriven av Marlene och Ji Nilsson, producerad av de franska producenterna Tepr (Yelle) och Myd (Club Cheval) och mixad av Ted Krotkiewski (Elliphant, Niki & The Dove).