D-A-D

Datum har passerat

Vi är fortfarande desamma så för oss låter ett 30-årsfirande mer som ett skämt. Men vi måste inse verkligheten och eftersom det är oundvikligt kan vi lika gärna göra det så roligt som möjligt.

Så detta är vad vi kom fram till: låt oss göra 30 spelningar i rad i Danmark, låt oss göra 30 spelningar i Europa, låt oss hedra de små rockklubbarna som gav oss vår första chans till att sprida vår rock, låt oss hedra våra fans genom att ge dem en unik svettig, intim och annorlunda upplevelse och låt oss hedra vår eget förflutna och ta reda på vad som egentligen fick oss att hålla på så här länge.

Vi har under lång tid haft fokus på att ge vår version av detta. Under ett år, 2014, ska vi strunta i vår rädsla för att blicka tillbaka och ta fram så mycket historia som vi klarar.

Och som om inte detta vore nog kommer vi naturligtvis att släppa 30 av våra favoritlåtar – från ”Marlboro Man” 1985 hela vägen fram till ”We All Fall Down” från senaste albumet – på dubbel-CD och download, release blir 30 januari.

Vi ser fram emot ett spännade år och önskar er alla välkomna till vår version av en 30/30/30-upplevelse!

Bästa hälsningar,
D-A-D