Agnes

Datum har passerat

Hon har tagit över listorna med sina ”Så mycket bättre”-tolkningar och 27 dec släpps samlingsalbumet ”Collection”. Till våren är det dags för Sveriges främsta popstjärna – Agnes – att åka ut på en Sverigeturné som har premiär på Trädgår’n i Göteborg den 20 februari!

Efter att ha rest runt hela världen och fängslat land efter land med sin karisma och röst med det föregående albumet ”Dance, Love, Pop” (”Release Me”, ”On and On”) började Agnes skriva på sitt fjärde album. Albumet ”Veritas” släpptes i september 2012. Låtarna skrev Agnes tillsammans med Jonas Quant, Ana Diaz och Vincent Pontare för att nämna några. Albumet låg länge högt upp på Sverigetopplistan och singlarna ”One Last Time”, ”Got Me Good” och ”All I Want Is You” har gått varma på radion.

I somras gjorde Agnes några få exklusiva sommarspelningar, bland annat en på Liseberg i Göteborg som GP belönade med en fyra i betyg, ”En otvungen känsla av stjärnglans, hon bara står där i skymningen och skiner och sjunger något så förbaskat bra”.

Få har missat Agnes i ”Så mycket bättre” under hösten. Alla Agnes tolkningar har gått rakt in på topplistor och radiolistor och blivit succé. På iTunes topp 100-lista har Agnes just nu inte mindre än nio låtar. Den 27 december släpper Agnes samlingsalbumet ”Collection” som inkluderar alla hennes bästa låtar, från ”Right Here Right Now” till Så mycket bättre-versionerna.

OBS! 13 år balkong/18 år parkett