Mike Tramp’s White Lion

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Efter ett 16 års uppehåll från att framföra White Lion-låtarna är grundmedlemmmen och frontmannen Mike Tramp tillbaka på scen med en show som tar avstamp i bandets klassiska låtskatt! Aktuell med purfärska skivan ”Songs Of White Lion, Vol.II” kommer han till Babel i Malmö den 25 april med sina nytolkningar av White Lions hits!

Ett av de större hårdrocksbanden i mitten av 80-talet var amerikansk/danska White Lion. Med den danske frontmannen Mike Tramp i spetsen släppte de klassiska album som ”Fight To Survive”, ”Pride”, ”Big Game” och ”Mane Attraction”, med enorma hits som ”Wait” och ”When The Children Cry”.

Efter att bandet splittrades i början av 90-talet fortsatte Mike Tramp framåt med en framgångsrik solokarriär. I augusti släppte han uppföljaren ”Songs Of White Lion, Vol.II” som likt första volymen innehåller omarbetade och nyinspelade låtar ur White Lions katalog. Med dessa nytolkningar i bagaget och ett band som inkluderar gitarristen Markus Nand, som återupplivar Vito Brattas solos not för not, kan vi se fram emot en gedigen White Lion-upplevelse!