Killswitch Engage

+ The Raven Age, Deceptic

Datum har passerat

Fredag den 1 juni står Massachusetts-bandet Killswitch Engage på Tele2 Arenas scen, som support till giganterna Iron Maiden. Dagen innan, den 31 maj, kommer bandet bakom låtar som ”My Curse” och ”The End of Heartache” till Pustervik i Göteborg för en efterlängtad klubbspelning tillsammans med engelska The Raven Age och svenska Deceptic som support!

Bandet bildades redan 1999, efter att metalcorebanden Overcast och Aftershock splittrades. Men det var först 2004 som Killswitch Engage slog igenom, med albumet ”The End of Heartache” som nådde plats 21 på Billboard 200 och sålde guld i USA. Titelspåret nominerades även till en Grammy 2005 för ”Best Metal Performance” och är än idag en av bandets mest populära låtar.

Killswitch Engage har ett stort följe runt om i hela världen och har spelat på festivaler som Wacken Open Air, Ozzfest, Reading & Leeds Festival, Rock Am Ring, Download Festival, Monsters of Rock och Knotfest. Det är ett av de mest betydelsefulla metalbanden från 00-talet och framåt. Nu får vi äntligen se bandet i Göteborg igen – och på Pustervik den 31 maj! Ses där!