Vi erbjuder både digitala presentkort till våra biljettshoppar samt fysiska presentkort som gäller till allt i KB-huset. Läs mer om vad som gäller för båda nedan.

DIGITALA PRESENTKORT:
Det går att köpa digitala presentkort på valfritt belopp längst upp under fliken ”Presentkort” i våra två biljettshoppar.

Våra digitala presentkort kan användas fritt emellan våra två shoppar och gäller samtliga biljetter som säljs via:
Kulturbolagets biljettshopp
KB Wests biljettshopp

Du kan sedan lösa in ditt presentkort i köpsprocessen på nätet, över telefon eller på plats med det 10-siffriga numret som finns på ditt kort. Observera att dessa presentkort kommer inte kunna användas till biljetter som säljs via andra biljettleverantörer, shoppar eller sidor än ovan nämnda.

För köp på nätet:
När du har hittat de biljetter du vill ha i våra webbshoppar och har kommit till ”Betalning” kan du välja att använd ditt presentkort som betalningsmedel. Här anger du ditt presentkortsnummer. Presentkortets värde avräknas då mot din beställning.

Om du köper biljetter för mer än presentkortets värde, betalar du resterande belopp med betalkort.

Om du köper biljetter för mindre än presentkortet värde får du ett nytt presentkort med resterande belopp som du kan använda för att köpa biljetter vid ett senare tillfälle. Du får det nya presentkortet med det nya saldot till din e-post i samma bilaga som dina biljetter.

För köp över telefon:
Vill du köpa dina biljetter via telefon, ring Eventims kundservice på +46 (0)771 130 150 och ange innan köpet att du önskar betala med presentkort. Kundservicen håller öppet måndag – torsdag: 09:30-16:00 och fredag: 09:30-15:30.

Andra villkor:
Du kan lösa in flera presentkort per beställning.
Presentkortet är giltigt i 3 år från inköpsdatum.
Det är inte möjligt att få kontanter i retur eller använda eventuellt kvarvarande värde av presentkortet, efter utgångsdatum.
Observera att digitala presentkort till våra biljettshoppar inte kan lösas in i barerna eller restaurangen på KB. Dessa presentkort kan inte heller lösas in på köp via Eventim.se.

PRESENTKORT TILL KB-HUSET:
Vi säljer fysiska presentkort på plats i vår restaurang Scania. Valfritt belopp och gäller till konserter hos oss samt i barerna och i restaurangen! Fråga personalen på plats för mer info.