Hardcore Superstar gör Halloween-shower i Göteborg och Malmö

Sveriges favoritleverantörer av street metal, Hardcore Superstar, intar scenerna på Pustervik och Slagthuset i höst för två exklusiva Halloween-shower!

Datum:
31/10/2024 – Göteborg, Pustervik Biljetter
1/11/2024 – Malmö, Slagthuset (Saluhallen)Biljetter

Hardcore Superstar har ett välförtjänt rykte om att vara en explosiv och hårt arbetande live-akt. 2024 har redan varit ett hektiskt och produktivt år med en mycket framgångsrik Sverigeturné samt uppträdande på prestigefyllda Monsters of Rock Cruise, där de har blivit fasta favoriter de senaste åren. Men än är året inte slut och innan de beger sig ut på turné i Europa blir det två stycken Halloween-shower på hemmaplan. Energin och kreativiteten är på topp och bandet har dessutom flera nya låtar i demostadiet för uppföljningen av plattan ”Abrakadabra”, som släpptes 2022.

Fyrmannabandet från Göteborg föddes 1997 och var modiga nog att slå ihop två stilar som tidigare hatade varandra: Thrash metal och Sleaze-rock. Resultatet blev stilbildande hård och aggressiv rock blandat med det catchiga, melodiska och dekadenta. Elva album senare och med turnéer över hela världen tillhör Hardcore Superstar eliten och fortsätter framåt utan att dra ner tempot det minsta.