Den världskända keyboardisten Lachy Doley klar för två spelningar i Sverige

Australiensaren Lachy Doley, även kallad för ”Keyboardens Jimi Hendrix”, gör sina första uppträdanden på svensk mark med spelningar i både Malmö och Stockholm!

Datum:
18/11/2024 – Malmö, Babel
20/11/2024 – Stockholm, Slaktkyrkan

Lachy Doley är en världskänd keyboardist och sångare som har förtjänat sitt rykte som en av de mest dynamiska och själfulla musikerna i sin generation. Doley har en unik stil som blandar blues, soul samt funk, och han är känd för sina otroliga färdigheter på whammy clavinet och hammondorgel. Han jämförs ofta med hammond-legender som Jon Lord och Keith Emerson.

Under hela sin karriär har Doley samarbetat med ett antal kända artister, inklusive Bootsy Collins, Joe Bonamassa, Jimmy Barnes och Glenn Hughes. Han har turnerat världen över, och nu blir det äntligen Sveriges tur att uppleva Doley live med sitt band!

De senaste åren har Doley blivit en viral sensation tack vare hans många livevideor som har delats miljontals gånger på sociala medier. Hans otroliga klaviatursolon och passionerade framträdanden har fängslat en global publik, och han har en förmåga att tillföra en otrolig nivå av energi och själ till varje show.