The Latin Kings åter på en scen nära dig

De svenska hiphop-pionjärerna The Latin Kings förbereder sig inför att återinta scenerna runtom i landet. Den 10 februari intar Dogge, Rodde, Tito och Azzan KB i Malmö och beger sig upp till Göteborg dagen efter för en konsert på Nefertiti!

Datum:
10/2/2023 – Malmö, KBBiljetter
11/2/2023 – Göteborg, NefertitiBiljetter

”Känns kul att få turnera och möta publiken med The Latin Kings nästan 30 år efter debutalbumet”, berättar Rigo Topaz.

1994 släppte The Latin Kings sitt banbrytande debutalbum ”Välkommen till förorten”. Här kom tre tonårsgrabbar som rappade på svenska, samplade Emil i Lönneberga och rimmade på cool och pistol. Med sina självbiografiska texter berättade de om ett Sverige som få kände till och blev snart Sveriges mest etablerade hiphopartister. Nu åker originalmedlemmarna Dogge Doggelito, Rigo Topaz (Rodde), Azzan Jaxx och TITO ut på turné och bjuder på sina klassiska hits i en oförglömlig show.

”Jag längtar efter att komma ut på vägarna igen och bjuda på alla klassiker med Rodde, Tito och Azzan”, fortsätter Dogge Doggelito.

Information om lokaländring i Göteborg:
På grund av logistiska skäl byter vi lokalen av Göteborgskonserten med The Latin Kings den 11 februari 2023. Konserten som skulle ägt rum på Trädgår’n äger nu rum på Nefertiti på Hvitfeldtsplatsen 6. Samma datum (den 11/2) och samma scentid (kl. 20:00) gäller. Redan köpta biljetter gäller fortfarande och behöver inte bytas. På Nefertiti öppnar dörrarna och barerna kl. 18:00.