Red Fang återvänder till Malmö och Göteborg i sommar

Oregons stoltheter Red Fang är äntligen på väg tillbaka till Sverige! Med sin uppskattade mix av heavy metal och stoner rock har bandet skapat ett namn för sig sedan den självbetitlade debuten släpptes 2009. Den 28 juni rullar de in på KB i Malmö tillsammans med Skraeckoedlan och dagen efter, 29 juni, är det Göteborgs och Brewhouses tur där utöver Skraeckoedlan även Stöner står på scen!

Datum:
28/6/2022 – Malmö, KBBiljetter
29/6/2022 – Göteborg, BrewhouseBiljetter

De ölburkskrossande, zombie-dödande, luftgitarr-dömande metalhjältarna är back in business och gör det de är bäst på – OCH MER. I fjol släpptes senaste albumet ”Arrows”, vilket var efterlängtat efter fem års albumtorka. En platta där bandet utforskar nya territorium för vem vill vara i ett band som gör samma sak om och om igen.

Red Fang har hyllats från start vilket har skapat fantastiska möjligheter för gruppen. De har spelat på stora festivaler och öppnat för band som Mastodon samt svenska Opeth och In Flames. Med låtar som ”Blood Like Cream” (som bandet även uppträdde med hos David Letterman), ”Wires” och ”Prehistoric Dog” så har Red Fang blivit ett av de hetaste namnen inom sin genre.

Som support denna kväll ser vi inga mindre än Skraeckoedlan! Bandet har nu spridit sin fuzzience-fiction rock runt om Tellus i 10 år. Men än är resan inte klar. Följ med genom rymden, över och under hav, genom öknar och skogslandskap. Möt spännande varelser och vidunder. Allt detta till tonerna av tung rockmusik med text på svenska. Efter mer än ett år på havets botten kan Skraeckoedlan äntligen återvända till att spela live. Äntligen kan de återigen samlas till rockritualer i fuzzens tecken. Rocken ljuder över Tellus ånyo.

Är du svag för tung rock är detta en fest du inte vill missa!