Royal Republic klara för den digitala festivalen Från Malmö

Ett år efter att Royal Republic och KB slog sig samman och båda gjorde sin streamingpremiär är det dags igen! Idag kan vi stolt meddela att Royal Republic åter intar vår scen för en streamad konsert med världen som publik när de avslutar den digitala festivalen Från Malmö lördag den 17 april.

Denna gång gör sig bandet redo för en gedigen show med ett ‘Greatest Hits’-set bestående av samtliga musikvideosinglar plus låten ‘Getting Along’. Det blir då också konsertpremiär för deras senaste singlar ‘Superlove’ och ‘Magic’.

Eftersom spelningen bandas i förväg kommer bandet för en gångs skull att kunna titta på sitt eget gig live. Detta betyder att medlemmarna kommer att vara med och chatta med fansen live under sändningen kl 21:00 den 17 april!

Från Malmö är en digital musikfestival av och från KB, Babel, Folk å Rock, Grand och Nöjesteatern. Mellan den 7-17 april kommer det att sändas konserter med Royal Republic, Mikael Wiehe & Viktoria Tolstoy – tolkar John Lennon, Jenny Wilson, Alice Boman, Moonica Mac, Reggae KISS, en hyllning till Emmylou Harris och Crying Day Care Choir från våra scener!

Från Malmö görs i samarbete med Skånsk Live, Malmö Stad och Event in Skåne.

Biljetter till samtliga konserter finns ute till försäljning nu via kb.ticketco.events.

Lineup:
7/4 – Wiehe, Tolstoy Chico & Lodén – A Tribute to John Lennon från Folk å Rock
8/4 – Jenny Wilson från Babel
9/4 – Alice Boman från Grand
10/4 – En hyllning till Emmylou Harris från Folk å Rock
14/4 – Crying Day Care Choir från Grand
15/4 – Reggae KISS + KISS Exhibition från Nöjesteatern
16/4 – Moonica Mac från Babel
17/4 – Royal Republic från KB