Per Gessle Unplugged – Sverigeturné med stopp i Malmö, Helsingborg och Jönköping

Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, har under november och december varit ute på en hyllad och utsåld Sverigeturné med ”Per Gessle Unplugged”. Nu fortsätter turnén på våren! De tidigare flyttade konserterna i Malmö och Jönköping har fått nya datum och på grund av det höga trycket på biljetter utökas turnén ytterligare med stopp i bl.a. Helsingborg!

Datum:
4/5/2022 – Malmö, Slagthusets TeaterBiljetterAktuellt datum!
6/5/2022 – Helsingborg, KonserthusetBiljetterNytt datum!

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika, tillsammans med bandet framträder Per med akustiskt material som spänner över en 40 år lång karriär som artist och låtskrivare. Bandet består av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson.

”Vi har under turnén spelat låtar från hela min långa resa; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Jag är så glad att turnén utökas ytterligare så att fler får möjligheten att komma. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar i vår.” – Per Gessle.

”Per Gessle uppträder i ovanligt liten och akustisk skala, men formen passar honom överraskande bra.” – Aftonbladet

”Musikaliskt har Per Gessle har alltid vurmat inte bara för powerpop och arena-anthems utan minst lika mycket för den här typen av akustisk folkpop. Det är inte svårt att föreställa sig att han haft angenäma besvär att välja ut låtar till konserten.” – Göteborgsposten

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin flyttas Per Gessles unplugged-spelningar i Malmö och Jönköping fram ytterligare till senare i vår. Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till de nya datumen och behöver inte bytas. Vänligen kontakta biljettleverantören med eventuella biljettfrågor.