Jill Johnson åker på vårturné med stopp i Halmstad och Malmö

I vår åker Jill Johnson med sin dynamiska trio ut på en omfattande Sverigeturné. Vi såg Jill på scenen i en mindre turné i somras och redan nu under våren åker hon och bandet ut på vägarna igen med ”Havanna Tour” som har premiär på Halmstads Teater den 2 februari, följd av stopp på Slagthuset i Malmö dagen efter.

Biljetter släpps den 29 november klockan 10.00 via Kulturbolaget.se

Datum:
2/2 – Halmstad, Halmstads TeaterBiljetter
3/2 – Malmö, Slagthusets TeaterBiljetter

”Jag har fallit pladask för min trio och känner hur de utvecklar och utmanar mig som musiker. Jag har bett dem följa mig under vårens turné och som alltid blandar vi stora och små scener för att jag älskar att stå på tå inför uppgiften att beröra publiken med olika förutsättningar varje kväll.”- Jill Johnson

Med sig har hon ett rykande färskt album “Dear Havanna”, som innehåller nyskrivet, mycket personligt material. Hela skivan är ett brev till äldsta dottern Havanna. Nu får hela Sverige chansen att se Jill Johnson på scen med både gamla klassiker och helt nyskrivna låtar.

Jill fortsätter: ”Havanna Tour lutar sig mot mitt brev till min dotter i form av ett album, ‘Dear Havanna’, blandat med den musik scenerna runt om i Sverige önskar. Jag längtar!”