Danny Saucedo tar Dinner Club Experience till Malmö

Tidigare har Danny Saucedo presenterat en serie unika spelningar på Berns i Stockholm kallat Dinner Club Experience. Efter biljettrusningen i huvudstaden tar han nu upplevelsen till Malmö och Slagthuset!

Efter succéerna med fullsatta showerna ”NU” och ”Run (A)Way Show” kommer Danny Saucedo tillbaka med en serie unika spelningar. Här kommer du nära och tillsammans med en fantastisk matupplevelse får du uppleva en av landets absolut största underhållare.

Dinner Club Experience med Danny Saucedo bjuder på en musikalisk resa, nytt material blandas med hitsen. Scenkonstnären Danny Saucedo håller inte igen trots det mindre formatet, det blir en blandning av storslaget och minimalistiskt.

Välkommen till bords med en av Sveriges främsta artister och underhållare!

Dinner Club Experience med Danny Saucedo spelas på Slagthuset i Malmö dessa datum:
Lördag, 2 oktober 2021
Lördag, 9 oktober 2021
Lördag, 16 oktober 2021

Biljetter släpps på måndag den 28 juni kl 10.00 via Slagthuset.se och Kulturbolaget.se. I biljettpriset ingår trerättersmiddag och garderob. Hotellpaket på Comfort Hotel Malmö kan köpas separat och dryckespaket köps på plats.

Danny Saucedo en av Sveriges mest väletablerade pop-artist med flertalet hit-låtar, Grammis-vinster och utsålda krogshower. Under 2020 sålde han ut Globen men tvingades ställa in på grund av den pågående COVID-19 pandemin och sedan dess har han istället varit aktuell med ny musik och medverkan i Melodifestivalen (där han tog sig till final).