Best of Bowie hyllar legendens 75-årsdag med spelningar i Malmö och Göteborg

OBS! KONSERTERNA ÄR INSTÄLLDA!

Den 8 januari 2022 skulle den legendariske David Bowie fyllt 75 år. För att fira detta jubileum och för att hylla hans oersättliga musikskatt besöker det danska bandet Best of Bowie Göteborg och Malmö i januari för två kvällar av kärlek och förstklassig musik! Räkna med alla de största hitsen, samt de du trodde att du hade glömt. Let’s dance!

Datum:
7/1/2022 – Göteborg, Valand
8/1/2022 – Malmö, KB

Best of Bowie är Danmarks bästa hyllningsband för den legendariske David Bowie. Bandet har funnits till i 15 år och har hunnit med att spelat i Sverige, Norge och Tyskland, framträtt i TV och blivit intervjuade av flera rikstäckande tidningar i Danmark. Pandemin må ha satt stopp för liveframträdandena, men bandet har istället lagt fokus på att slipa på soundet, toppa repertoaren och förbättra scenshowen ytterligare. Best of Bowie tar musiken på allvar och resultatet talar för sig själv.

Den musikaliske ledaren och gitarristen Flemming Rasch har samlat ett team av riktigt kompetenta Bowie-musiker och har värvat tillbaka frontmannen Martin Stokbro för att fånga David Bowies närvaro. Martin var med de första sex åren och är minst sagt en upplevelse att bevittna på scen. Inte bara rösten, utan även livenärvaron och energin som krävs för att få med publiken på denna musikaliska resa genom Bowies katalog. Till Mars och tillbaka igen!

Bandet är:
Martin Stokbro – sång
Flemming Rasch – gitarr / kör
Ian Broo / Jacob Stenz– klaviatur / kör
Oliver Hasselflug – gitarr
Jimmi Koldenborg – trummor / kör
Lars Andreasen – bas
Thea Iven Ulstrup – kör