Aktuell med nytt album ger sig Jonathan Johansson ut på konserthusturné i vår

Under våren 2022 släpper Johansson sitt sjunde album ”Om vi får leva” som följs av en turné med premiär på Stora Teatern i Göteborg den 29 mars! Därefter fortsätter turnén till utvalda städer och konserthusscener runtom i landet och gästar Slagthusets Teater i Malmö den 27 april. Denna gång får vi uppleva Jonathan Johansson med band i en mer närgången och intim konsert för sittande publik, som tar sitt avstamp i vårens platta.

Datum:
29/3/2022 – Göteborg, Stora TeaternBiljetter
27/4/2022 – Malmö, Slagthusets TeaterBiljetter

Att Jonathan Johansson, är en av våra främsta råder det inget tvivel om. Han vet vad han gör när det kommer till att förena tänkvärt allvar med sprittande lekfullhet, noga genomarbetade pretentioner med spontan hänryckning, samtidsbetraktelser med självgranskande introspektion och framåtblickande R&B-pop med elektroniska stämningslandskap.

Jonathan Johansson följer upp det kritikerhyllade albumet ”Scirocco” med ”Om vi får leva” som beräknas släppas tidig vår 2022. ”Scirocco” fick tastemakers runtom i landet att hylla Johansson. Jan Gradvall skrev: ”Ett av de modigaste, mest inspirerande och genomarbetade svenska album som jag någonsin hört”. Med de orden kan vi inget annat än att längta efter ny musik som når nya dimensioner och lovord.