Timbuktu gör exklusiv livestreamad konsert från KB i Malmö

Den 18 december är Timbuktu tillbaka med en exklusiv konsert via den digitala plattformen Stagedip. Konserten är Jason ”Timbuktu” Diakités första på ett år, och kommer streamas live från Kulturbolaget i Malmö.

”Jag har haft en otrolig längtan att få möta publiken igen. Eftersom det fysiska mötet ej är möjligt i dagens läge så är det här det närmaste jag kommer min publik just nu”, säger Jason ”Timbuktu” Diakité.

Efter snart ett år utan att ha mött publiken är han äntligen tillbaka. Den 18 december spelar Timbuktu live för hela världen från Kulturbolaget i Malmö. För kvällens framträdande tar han hjälp av Masaka Trio. Bandet har tillsammans med Jason ”Timbuktu” Diakité satt ihop en speciell konsert för kvällen.

Livekonserten med Timbuktu kommer genomföras via den digitala plattformen Stagedip. Jason står själv bakom plattformen tillsammans med entreprenören Jan Broman, grundaren bakom Fotografiska. Via plattformen kan fans från hela världen möta Jason på ett intimt men säkert sätt från hemmet. Jason och bandet uppträder från Kulturbolaget i Malmö, pionjärer inom området för live-streamade konserter med tidigare framträdanden av bland annat Wilmer X och The Sounds.

I början av nästa år väntas också ny musik från Timbuktu.

Konserten livesänds den 18 december kl. 21.00 från Kulturbolaget i Malmö. Man kan inte se den on demand i efterhand, utan den går endast att uppleva live.

Biljetter: Digitala biljetter är släppta och kan köpas via Kulturbolaget.se samt Stagedip.com.