The Sounds tillbaka på KB

Till hösten åker The Sounds ut på klubbturné som rullar genom Sverige med stopp på KB i Malmö den 27 november!

Som band sträcker sig The Sounds historia över två decennier. Spänningen och dynamiken på bandets sjätte album ”Things We Do For Love”, som släpptes tidigare i år, påminner dock snarare om ett nystartat bands hunger. Svepande och majestätisk indierock som spricker och sticker ut på exakt rätt ställen. Vi hör ljudet av ett band vars kemi är inneboende och naturlig, inte uträknad. Albumets singlar, titelspåret ”Things We Do For Love” och den pulserande popdängan ”Safe & Sound” har rullat på flitigt på svensk radio under året och när bandet genomförde en livestreamad konsert från KB sågs den av hundratusentals fans världen över.

Sedan genombrottet med albumet “Living in America” 2002 har The Sounds fortsatt att producera hitsinglar som “Tony the Beat”, ”Painted By Numbers”, ”Song With A Mission”, ”No One Sleeps When I’m Awake”, “Beatbox”, “Something to Die For, “Shake Shake Shake” and “Thrill” och har i Maja Ivarsson en av landets absolut främsta frontpersoner. 2019 kallade Aftonbladet bandets liveshow för “explosiv och nervpirrande” och tillsammans med The Hives och Mando Diao sålde The Sounds ut två stycken Dalhalla.


Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram vårens Sverigeturné med The Sounds. Spelningen på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 27 november 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 26 april 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.