The Rolling Stones hyllas med livestreamad konsert på KB

Du kan inte prata om rock utan nämna Rolling Stones. Bandet behöver knappast någon introduktion, men vad som däremot är på sin plats är en livestreamad hyllningskonsert framförd av södra Sveriges främsta rockmusiker! Den 3 juli kl. 21:00 det dags för just detta, så ratta in skärmen och njut av förstklassig rock’n’roll!

En hyllning till världens största och bästa rockband kräver rätt artister och musiker med samma attityd som Stones. Därför har vi ett band med medlemmar från Wilmer X och några av de mest rockande musikerna från söder. Artisterna kommer från olika läger men har gemensamt den äkta passionen för sann rock’n’roll.

Medverkar gör Nisse Hellberg (Wilmer X), Maja Ivarsson (The Sounds), Mats Ronander och Ida Svensson Vollmer (VA Rocks). Bandet består av Sticky Bomb (trummor), Thomas Holst (gitarr), Pelle Jernryd (gitarr), Micke Björk (bas), Mange Nörrenberg (klaviatur).

Hela konserten sänds helt gratis via Facebook, Youtube och Twitch. Donationer mottas med öppna armar via Swish och i form av stödbiljetter och stöttar kulturaktörer genom att fördelas mellan artisterna, KB och film-teamet.