Steve ‘n’ Seagulls flyttar årets turné till 2021 – adderar Malmödatum

På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Sverigeturnén med Steve ‘n’ Seagulls ytterligare till våren 2021.

Spelningen på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 4 mars 2021. Biljetter köpta till både den 18 mars och den 15 september på Pustervik gäller fortfarande till det nya Göteborgsdatumet och behöver inte bytas.

Samtidigt adderas ett nytt datum i Malmö på KB fredag den 5 mars!

Biljetter till båda spelningarna finns ute till försäljning nu.

Aktuella datum:
4/3/2021 – Göteborg, PustervikBiljetter
5/3/2021 – Malmö, KBBiljetter

Det finska Youtube-fenomenet Steve ‘n’ Seagulls har börjat bli ett begrepp i Sverige efter flitigt spelande på både stora och små ställen. Från större scener inför 15 000 personer på Sweden Rock till mindre gemytliga bakgårdar har de alltid levererat fartfyllda spelningar.

Bandet slog igenom 2014 när de började ladda upp bluegrass-covers av kända hårdrockslåtar på Youtube, inte minst deras version av AC/DC’s klassiker ”Thunderstruck” som i nuläget har visats över 90 miljoner (!) gånger. Med en katalog av covers av bl.a. AC/DC, Metallica, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, Dio, The Offspring, KISS, och Led Zeppelin kan vi se fram emot en kväll fylld med en massa rockhits framförda i en liten udda tappning!