Steve ‘n’ Seagulls flyttar årets turné till 2021 – adderar Malmödatum

På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Sverigeturnén med Steve ‘n’ Seagulls ytterligare till 2021.

Spelningen på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 7 december 2021. Biljetter köpta till den 18 mars och den 15 september 2020 samt den 4 mars 2021 på Pustervik gäller fortfarande till det nya Göteborgsdatumet och behöver inte bytas.

Samtidigt adderas ett nytt datum i Malmö på KB lördag den 11 december!

Biljetter till båda spelningarna finns ute till försäljning nu.

Aktuella datum:
7/12/2021 – Göteborg, PustervikBiljetter
11/12/2021 – Malmö, KBBiljetter

Det finska Youtube-fenomenet Steve ‘n’ Seagulls har börjat bli ett begrepp i Sverige efter flitigt spelande på både stora och små ställen. Från större scener inför 15 000 personer på Sweden Rock till mindre gemytliga bakgårdar har de alltid levererat fartfyllda spelningar.

Bandet slog igenom 2014 när de började ladda upp bluegrass-covers av kända hårdrockslåtar på Youtube, inte minst deras version av AC/DC’s klassiker ”Thunderstruck” som i nuläget har visats över 90 miljoner (!) gånger. Med en katalog av covers av bl.a. AC/DC, Metallica, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, Dio, The Offspring, KISS, och Led Zeppelin kan vi se fram emot en kväll fylld med en massa rockhits framförda i en liten udda tappning!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin flyttades den 2021-01-12 Sverigeturnén med Steve ‘n’ Seagulls fram ytterligare från mars 2021 till december 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta biljettåterförsäljaren för återköp, dock senast 2021-02-12. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Om du vill stödja KB:s verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!