Stacie Collins och Richard Lindgren gör gemensam konsert på KB i vår

KONSERTEN ÄR INSTÄLLD!

Den amerikanska bluesrockaren Stacie Collins återvänder till Malmö och den 4 april intar hon KB för co-headline-konsert med Malmös egna Richard Lindgren och hans band!

Biljetter släpps i detta nu!

Den Nashville-baserade Stacie Collins pushar ständigt gränserna för rock, blues och country. Hon har med sin mäktiga röst och hetlevrade munspelande erhållit sig ett rykte att alltid leverera en högenergisk show som tränger sig in i varenda rocksjäl, och konserten på KB kommer inte vara något undantag!

Roots-artisten Richard Lindgren är en singer/songwriter i världsklass och kanske Sveriges bäst bevarade musikaliska hemlighet. Kanske den enda i Sverige som kan mäta sig med de stora på andra sidan Atlanten. En liveartist som har fullständig närvaro och känsla för sitt uppdrag och som på den långa turnén med Lars Bygdén i höstas fick recensenterna att utbrista i superlativer. Lindgren har gjort den amerikanska sångboken till sin egen och satt en distinkt prägel på sina låtar, och när han ibland tolkar andras så är det med en touch av den genialitet och egensinnighet som blivit hans starkaste signum. Texterna, rösten, melodierna, det är så starka känslor som väcks av det finstämda och lyhörda i Richard Lindgrens musik.